Info / FAQ

alanuoli

Kysymyksiä & vastauksia

Valitse kysymys klikkaamalla:

Waltti-kortinlukija

Voit halutessasi ottaa käyttöön Waltti-kortinlukija -mobiilisovelluksen, jolla voit kätevästi ja nopeasti tarkastaa Waltti-matkakortin tai kertakortin voimassaolotiedot.

Waltti-kortinlukija -sovellus on ilmainen ja sen voi ladata käyttöönsä Google Playssa. Sovellus toimii NFC toiminnan omaavissa ja Android-käyttöjärjestelmää käyttävissä puhelimissa ja tableteissa. Waltti-kortinlukija näyttää voimassaolevat kaudet, jäljellä olevan arvon, viimeisen arvolipun sekä edelliset matkat matkakortilta, kun NFC-puhelimella koskettaa korttia. Sovelluksella voi myös lähettää itselleen sähköpostiin kuittitiedot viimeisimmästä arvolipusta.

Sovellus lukee vain Waltti matka- ja kertakortteja.

Asiakasedut Waltti-matkakortilla

Kliento-palvelussa Waltti-matkakorttisi on myös kanta-asiakaskortti!

Waltti-matkakortti toimii nyt myös kanta-asiakaskorttina kaikissa niissä yrityksissä, jotka ovat mukana Kliento-palvelussa. Eduista pääset nauttimaan matkakorttia näyttämällä. Pelkkä kortin näyttäminen riittää alennusten saamiseen ja pisteiden kerryttämiseen. Ensimmäisellä käyttökerralla saat lyhyen koodin, jolla voit käydä rekisteröimässä matkakorttisi Klienton nettisivuilla. Tämän jälkeen pystyt seuraamaan palkintojen kertymistä ja saat ajankohtaista tietoa yritysten tarjoamista palveluista.

Tarkista edut Klienton verkkosivulta tästä!

Media

Logotiedostot

Valokuvat

Kansion valokuvat ovat tarkoitettu vain lehdistökäyttöön. Kuvia ei saa käyttää kaupallisessa tarkoituksessa. Kuvien käyttöoikeudet omistaa TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy, ellei kuvan yhteydessä ole toisin mainittu. Kuvien käytön yhteydessä lähteenä tulee mainita waltti.fi.