Information / FAQ

alanuoli

Frågor och svar

Välj frågan genom att klicka:

Waltti-kortläsaren

Med hjälp av applikation Waltti-kortläsaren kan du kolla giltigheten av ditt resekort eller engångskort.

Waltti-applikationen är gratis och kan laddas ner från Google Play Butik. Applikationen fungerar i Android telefoner och tabletter, som är utrustade med NFC-funktionen. Waltti-kortläsaren visar periodbiljettens giltighetstid, återstående värde, senaste värdebiljett och föregående biljetter, när du lägger din NFC-telefonen mot kortet. Du får kvitton av din senaste värdebiljett genom att skicka biljettens uppgifter till dig själv via e-post.

Applikationen läser bara Waltti rese- och engångskort.

Förmåner med Waltti-resekort

Waltti-resekort fungerar som stamkundskort i Kliento-tjänsten!

Waltti-resekortet kan användas nu som stamkundskort i alla företag medverkande i Kliento-tjänsten. Att visa resekortet vid inköp räcker för att få rabatter och församla poäng men användarna kan även registrera sitt resekort på Kliento-tjänsten så att de kan följa insamling av sina priser och ge respons om tjänsten.

Då kunden använder sitt resekort som stamkundskort för första gången får han/hon med sig en kort kod med vilken han/hon kan registrera sitt resekort på Klientos webbsidor. E-postadressen är den enda obligatoriska informationen som samlas av kunden.

Se alla medverkande företag

Media

Logo filer

Fotografier

Filens fotografier är endast för pressbruk. Bilderna får inte användas i kommersiella sammanhang. Bildrättigheterna ägs av TVV lippu-ja maksujärjestelmä Oy, om annat inte angets i samband med fotografierna. I samband med använding av fotografierna bör waltti.fi nämnas.