LMJ

TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy (LMJ) on kuntien ja julkisyhteisöjen yhteinen IT-palvelu- ja hankintayhtiö, joka tarjoaa lippu-, maksu- ja matkustusinformaatiojärjestelmäpalveluita joukkoliikenteen toimivaltaisille viranomaisille. LMJ hallinnoi ja ylläpitää Waltti -lippu- ja maksujärjestelmää ja sen toiminta kattaa yli 20 keskeisintä kaupunkiseutua ympäri Suomea.

TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:n (LMJ) perustehtävänä on tuottaa kustannustehokkaasti innovatiivisia ja laadukkaita palveluita joukkoliikenteen järjestämiseen liittyen. Tavoitteena on tarjota asiakkaille toimiva ja innovatiivinen joukkoliikenteen palvelukokonaisuus.LMJ:n tehtäväkokonaisuuksiin kuuluvat tällä hetkellä muun muassa:

  • Nykyisen Waltti -lippu- ja maksujärjestelmän ylläpito
  • Mobiilipalveluiden ja tunnistepohjaisen lippujärjestelmän kehitystyö
  • Liikenteenhallinnan ja informaatiojärjestelmän palvelut
  • Lähimaksamisen ratkaisut ja asiakkuuden kehittäminen
  • Asiakkuuden kehittäminen

Visio

LMJ:n tavoitteena on olla johtava ja toimijat yhdistävä joukkoliikenneviranomaisten palvelutuottaja 2021.

Strategiset painopisteet

Etenemme kohti visiota strategialla, joka rakentuu neljän avaintekijän ympärille: peruspalveluiden jatkuvuuden turvaaminen, seuraavan sukupolven ratkaisut, liikenteenhallinnan ja Infojärjestelmien kehittäminen ja asiakkuuden (loppukäyttäjän) saattaminen keskiöön.

Arvot

Kaikkea toimintaa ohjaa seuraavat arvot: asiakaslähtöisyys, vastuullisuus, edelläkävijyys, yhdessä tekeminen.

LMJ yhteystiedot

Sähköposti: etunimi.sukunimi@lmj.fi
Osoite:TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy
Alberga Business Park
Bertel Jungin aukio 5, 02600 Espoo