Skip to content

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://waltti.fi ja on päivitetty 17.6.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio Annanpura Oy.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivustolla on noudatettu kansainvälisen WCAG 2.1-ohjeistuksen A- ja AA-tason kriteerejä, eikä sivustolla pitäisi olla sellaista sisältöä, joka ei ole saavutettavaa.

Anna palautetta

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? Parantaaksemme sivustomme saavutettavuutta otamme mielellämme vastaan palautetta, kysymyksiä ja parannusehdotuksia sähköpostitse osoitteeseen info(at)lmj.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000