Skip to content

TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy HSL:n järjestelmäkumppaniksi

TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy HSL:n järjestelmäkumppaniksi

TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy tuottaa joukkoliikenteen it-ratkaisuja usealle Suomen kaupunkiseudulle ja sen palvelut vaikuttavat päivittäin satojen tuhansien kaupunkilaisten liikkumiseen. Puitesopimuksen myötä HSL ja valtakunnallisesti toimiva TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy ryhtyvät kehittämään kumppanuuttaan ja rakentamaan yhdessä uusia joukkoliikenteen it-ratkaisuja.

Sopimus mahdollistaa kattavan palveluiden tuottamisen HSL:lle tulevaisuudessa sen tarpeiden mukaisesti. TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:lle solmittu puitesopimus on vuonna 2013 perustetun yhtiön historian merkittävin yhteistyösopimus ja yhteistyön myötä HSL:stä tulee sen suurin asiakas.

Yhteistyön tiivistyminen merkitsee TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:lle merkittävää liiketoiminnan laajentumista kuluvan vuoden aikana.

”Kiitän henkilökohtaisesti ja koko yhtiön puolesta HSL:ää luottamuksesta. Odotan innolla, että pääsemme rekrytoimaan joukkueeseemme lisää huippuammattilaisia ja että saamme olla mukana rakentamassa tulevaisuuden ratkaisuja HSL-alueen joukkoliikenteeseen. Tulevaisuudessa pystymme tuottamaan entistäkin laadukkaampia palveluita koko valtakunnan alueelle.”

Toni Pallaspuro, toimitusjohtaja, TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy

”On hienoa päästä syventämään kumppanuutta nyt solmitun puitesopimuksen myötä TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:n kanssa. Uskon, että voimme yhdessä tuottaa asiakkaillemme kestäviä ja helppoja liikkumispalveluita ja kehittyä digitaalisten liikkumispalveluiden edelläkävijäksi. Tavoitteenamme on parantaa kustannustehokkuutta, nopeuttaa uusien ratkaisujen viemistä tuotantoon ja kehittää järjestelmien ylläpitoprosesseja.”

Sari Atkins, yksikön päällikkö, HSL