Skip to content

TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy (LMJ) on nyt Waltti Solutions Oy

TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy (LMJ) on nyt Waltti Solutions Oy

Joukkoliikenteen Waltti-lippu-, maksu- ja matkustajainformaatioratkaisuja valtakunnallisesti useille kaupunkiseuduille tuottava TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy (LMJ) on uudistanut nimensä ja brändi-identiteettinsä. Nimenmuutoksen taustalla oli tarve saada yhtiölle selkeämpi uusi nimi, joka osaltaan vahvistaa olemassa olevaa Waltti-brändiä. Muutoksen yhteydessä Waltti sai myös uuden, tyylikkään ulkoasun. Tänä vuonna 10-vuotispäiväänsä juhliva Waltti Solutions Oy korostaa päivitetyllä brändillään edelläkävijyyttään joukkoliikenteen digiratkaisuissa.

Digiratkaisujen edelläkävijä joukkoliikenteessä

Waltti Solutionsin brändin ytimessä on halu kehittää ja kasvattaa joukkoliikenteen vetovoimaa. Uusi W-logo kuvaakin tietä ja eteenpäin menemistä, ja väreillä viestitään asiantuntijuutta sekä digitaalisuutta. Ilmeessä on huomioitu myös saavutettavuus eri alustoilla.

”Uusi Waltti-brändi on muutakin kuin uusi nimi ja logo. Se edustaa sitoumustamme parantaa yrityksemme näkyvyyttä työnantajana ja merkittävänä yhteiskunnallisena toimijana. Uudistuksen avulla pyrimme tavoittamaan paremmin potentiaaliset kumppanit ja työntekijät. Brändiuudistus kuvastaa myös uutta lukua kasvumatkallamme, ja olemme iloisia voidessamme jatkaa innovatiivisten ratkaisujen tarjoamista asiakkaillemme uudistuneen Waltti-brändin alla”, Waltti Solutionsin toimitusjohtaja Toni Pallaspuro kertoo.

Waltille Avainlippu-merkki

Waltti Solutions toimii joukkoliikenteen hyväksi ympäri Suomea ja Waltin lippu-, maksu- ja matkustajainformaatioratkaisuille myönnettiinkin hiljattain Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki, joka on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Avainlippu-merkki ja Suomalaisen Työn Liiton jäsenyys tulevat näkymään Waltin viestinnässä, palveluissa ja digitaalisissa kanavissa tulevaisuudessa.

Brändiuudistus etenee vaiheittain

Uusi brändi yhtenäistää yrityksen ja sen tarjooman. Tästä lähtien kaikki on yhden brändin alla, myös yritys lippujärjestelmän takana. Brändin uudistaminen etenee vaiheittain. Uusi ilme näkyy heti verkkosivuilla ja osassa digitaalisia alustoja, ja tulee näkymään myöhemmin myös mobiilisovelluksessa sekä erilaisissa fyysisissä materiaaleissa kuten uusissa Waltti-matkakorteissa. Brändiuudistus ei vaikuta nykyisten matkakorttien tai muiden palveluiden käyttöön.

Kaikki Waltti Solutions Oy:n henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat jatkossa muodossa etunimi.sukunimi@waltti.fi

Waltti Solutions Oy on joukkoliikenteen digiratkaisujen edelläkävijä. Tarjoamme kehittyvän digitaalisen palvelukokonaisuuden Suomen joukkoliikenteen järjestäjille. Waltilla meitä vie eteenpäin halu kehittää ja kasvattaa joukkoliikenteen vetovoimaa. Teemme merkityksellistä työtä sujuvan ja kestävän matkustamisen puolesta. Waltti Solutions Oy on Helsingin Seudun Liikenne -kuntayhtymän (HSL) ja 22 kaupunkiseudun omistama IT-hankinta- ja palveluyhtiö.