Waltin kyydissä tapahtumiin fiksusti ja huolettomasti

Waltti kehittää jatkuvasti palveluitaan ja mahdollistaa nyt entistäkin helpomman joukkoliikenteen käyttämisen myös satunnaisille matkustajille! Waltin uusi tapahtumalippu yhdistää joukkoliikennelipun ja tapahtuman pääsylipun. Pääsylippu toimii samalla paikallisliikenteen matkalippuna, jolla voi matkustaa tapahtumapaikkakunnan joukkoliikenteessä ennen ja jälkeen tapahtuman ilman erillistä joukkoliikennelippua.

Tapahtumalipun käyttäminen on fiksua ja vaivatonta, sillä sen ansiosta ei tarvitse ostaa matkalippua erikseen ja voi matkustaa tapahtumaan ympäristöystävällisesti ilman huolta ruuhkista ja pysäköintipaikan löytymisestä.

Waltin tapahtumalippu tulee jatkossa saataville valittuihin Lippupisteen kautta ostettaviin tapahtumien pääsylippuihin. Lisäksi yritysten ja tapahtumanjärjestäjien on mahdollista liittää se mihin tahansa pääsylippuun tai kutsuun. Tapahtumalipun käyttöönotosta sovitaan tapahtumanjärjestäjän ja kaupungin joukkoliikenneviranomaisen kesken.

Matkalippu luetaan liikennevälineessä pääsylipussa olevasta koodista sähköisesti tai paperisena. Tapahtumalippu on jo otettu menestyksekkäästi käyttöön Jyväskylässä ja Tampereella; Nokia Arenan avausottelun yhteydessä joulukuun alussa ottelulippuun liitettyä matkustusoikeutta hyödynsi useampi tuhat jääkiekkofani. Seuraavaksi tapahtumalipun käyttö tulee mahdolliseksi vaiheittain myös muissa Waltti-kaupungeissa.