Skip to content

Tampereella toimii mobiililippu

Tampereella toimii mobiililippu

Kirjautumalla ja luomalla käyttäjätunnukset pääset palvelun käyttäjäksi. Voit käyttää palvelua myös rekisteröitymättä. Ostohistoriasi tallentuu tällöin sovellukseen, mutta sitä ei voi tarkastella toisella tai uudella laitteella eikä verkkopalvelussa. Rekisteröitymisestä voit päättää myöhemminkin.

Lipun maksat mobiiliin lisäämälläsi maksukortilla (Visa/Visa Electron tai Mastercard), johon on aktivoitu verkkomaksuominaisuus.

Voit ostaa puhelimeesi joko kertalipun tai vuorokausilipun. Kertalippu on voimassa 1,5 h ostohetkestä alkaen ja sillä voit matkustaa rajattoman määrän matkoja voimassaolovyöhykkeillä. Vuorokausilippu on voimassa 24 tunnin ajan ostohetkestä alkaen ja myös sillä voit matkustaa rajattoman määrän matkoja voimassaolovyöhykkeillä. Voimassaolon päätyttyä voit tehdä aloitetun matkan loppuun, mutta vaihtoa ei enää sallita.

Lippu käytetään bussilaitteella jokaisella matkalla. Mobiililippu näytetään uuden mallisen matkakortinlukijan alaosassa olevaan QR-koodin lukijaan. Mikäli autossa ei vielä ole uuden mallista lukijaa, lipun tarkistaa kuljettaja.

Nysse Mobiili- sovelluksesta näet myös voimassa olevat sekä vanhentuneet lippusi, ostohistorian ja kuitit. Lisäksi sovellus mahdollistaa sinulle reittioppaan käytön.