Skip to content

Mobilbiljetten fungerar i Tammerfors

Mobilbiljetten fungerar i Tammerfors

Logga in och skapa ett användarnamn för att kunna använda tjänsten. Du kan även använda tjänsten utan att registrera dig. Då sparas din köphistorik i appen, men du kan inte granska den via en annan eller ny enhet och inte heller i webbtjänsten. Du kan även avgöra senare om du vill registrera dig.

Biljetten betalar du med det betalkort som du lägger till i mobilen (Visa/Visa Electron eller Mastercard) och som har webbetalning aktiverad.

Du kan köpa en engångsbiljett eller dygnsbiljett till telefonen. Engångsbiljetten är i kraft 1,5 h från inköpstillfället och du kan åka ett obegränsat antal resor inom de giltiga zonerna med den. Dygnsbiljetten är i kraft 24 h från inköpstillfället och också med den kan du åka ett obegränsat antal resor inom de giltiga zonerna. När biljetten inte längre är i kraft kan du åka en påbörja resa till slut, men du kan inte längre byta färdmedel.

Visa upp biljetten för enheten i bussen för varje resa. Visa mobilbiljetten för QR-kodsläsaren nertill på resekortsavläsaren av ny typ. Om bussen inte ännu har den nya läsaren, kontrollerar föraren biljetten.

I appen Nysse Mobiili kan du även se dina giltiga och föråldrade biljetter, din köphistorik och dina kvitton. Dessutom ger appen dig möjligheten att använda ruttguiden.