Oulu

Oulu

Oulun seudulla joukkoliikenneviranomaisena toimii Oulun kaupungin organisaatioon kuuluva seudullinen joukkoliikennejaosto, joka on seudun joukkoliikenteestä päättävä toimielin. Hinnoittelu perustuu vyöhykemäärään, joille matkat ulottuvat. Lippu ostetaan yhdelle tai useammalle vyöhykkeelle. Vyöhykkeet ovat A-city, A (sisältää A-city), B, C ja D.

Palvelut

Waltti-matkakortin voit ostaa Waltti-kaupasta, Oulu10-palvelupisteestä, Kiimingin Oulu10-asiointipisteestä tai Haukiputaan Oulu10-asiointipisteestä.

Käytössä olevat Waltin liput: kertalippu, vuorokausilippu, arvolippu, kausilippu ja myös Waltti-mobiililippu. Waltti-mobiilista voit ostaa kertalipun ja vuorokausilipun haluamillesi matkustusvyöhykkeille. Käyttäjäksi pääset lataamalla sovelluksen iOS- tai Android-puhelimen sovelluskaupasta.

Matkakortin voit lisäladata Waltti-kaupassa, Oulu10-palvelupisteessä, Kiimingin Oulu10-asiointipisteessä, Haukiputaan Oulu10-asiointipisteessä tai tietyillä R-kioskeilla.

Oulun Sykkeli-kaupunkipyörät ovat käytössä lokakuun loppuun asti ja ne otetaan jälleen käyttöön toukokuussa 2020. Kaupunkipyörän saa käyttöönsä, kun rekisteröityy ensin niiden käyttäjäksi osoitteessa kaupunkipyorat.ouka.fi. Rekisteröityessä saa henkilökohtaisen pyöräilijätunnuksen ja pin-koodin, jolla pyörän käyttöönotto tapahtuu. Halutessaan käyttöoikeuden voi  liittää Waltti-korttiin, jolloin pyörän käyttöönotto tapahtuu näyttämällä Waltti-korttia ja syöttämällä PIN-koodin.

Palvelupiste

Oulu10 –palvelupiste

Osoite:
Torikatu 10
90100 Oulu

Puhelin:
08 5584 0400

Oulu10 –asiointipiste

Osoite:
Lempiniementie 2
90900 Kiiminki

Oulu10 –asiointipiste

Osoite:
Jokelantie 1
90830 Haukipudas