Skip to content
  • Köp biljetter med Waltti Mobil!

    Med appen kan du köpa enkel-, dags- eller säsongsbiljetter och visa biljetten på din telefonskärm. Du får också en praktisk ruttguide som visar dig de närmaste linjerna, hållplatserna och rutterna i realtid. Ladda ner Waltti Mobil gratis från appbutiken!

Ladda resekort

Betalade du med kontaktlös betalning?

Beställ nytt resekort

Beställ resekort till dig själv eller ett barn under 17 år.För att beställa ett nytt resekort behöver du registrera dig och logga in i Waltti webbshop.

Ruttguide

Nyheter

Läs alla nyheter

Om oss

Waltti Solutions Oy är kommunernas och de offentliga bolagens gemensamma bolag för IT-tjänster och anskaffningar, som erbjuder biljett-, betalnings- och resesysteminformationstjänster till de behöriga myndigheterna inom kollektivtrafiken. Waltti Solutions Oy administrerar och underhåller biljett- och betalningssystemet Waltti och verksamheten omfattar över 20 av de viktigaste stadsregionerna runtom i Finland.

Digitala lösningar för dig.

Waltti är ett rikstäckande biljettsystem för kollektivtrafiken som för närvarande gäller inom flera stadsområden. Det enhetliga systemet innebär att biljetterna kommer att vara av samma typ i olika städer så du kan använda ditt eget resekort även på andra orter och inte bara i din hemkommun.